Let op: Studiezaal alleen op afspraak te bezoeken

Vanaf 16 november is het weer verplicht om een afspraak te maken als u de studiezaal wilt bezoeken. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. Het tonen van een QR-code is voor een studiezaalbezoek niet nodig. Het dragen van een mondkapje is wel verplicht (als u gaat zitten, mag het mondkapje af), net als het houden van 1,5 meter afstand van andere bezoekers en de archiefmedewerkers.

We vragen u alleen naar de studiezaal te komen als u uw onderzoek niet vanuit huis kunt doen. Als een studiezaalbezoek nodig is, moet u daarvoor een afspraak maken. Dat kan dinsdag t/m vrijdag (tussen 9.00 en 17.00 uur) telefonisch via (072) 850 82 00, of u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt een werkplek reserveren voor een dagdeel: van 09.00 tot 13.00 uur, of van 13.15 tot 17.00 uur. U kunt ook twee aaneengesloten dagdelen reserveren. We hebben een beperkt aantal studiezaal-PC’s beschikbaar, dus laat bij het maken van de afspraak weten of u een PC nodig heeft. Archiefstukken kunt u zoals gewoonlijk via de website reserveren voor de dag van uw bezoek. We vragen u bij klachten om thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Hartelijk dank voor het begrip!

test