Vrijwilligers

Het Regionaal Archief Alkmaar is een betrekkelijk kleine organisatie. Wij kunnen niet altijd alles zelf doen. Daarom is er al sinds jaren een enthousiaste groep vrijwilligers actief voor het Archief. Zij helpen o.a. met de invoer van gegevens uit burgerlijke stand, bevolkingsregister, doop-, trouw-, en begraafboeken en notarieel archief waardoor deze gegevens beschikbaar worden voor bezoekers van onze website die genealogische onderzoek doen. Ook zijn er vrijwilligers die teksten voor ons transcriberen of foto’s beschrijven. 

U kunt ons helpen! Met een paar uur in de maand van uw tijd zijn wij al erg geholpen en.... het is ook leuk om te doen. Als bedankje verzorgen we ook nog eens per jaar een leuk uitje voor u, in 2022 ging dat uitje – na een lekkere lunch aan de Bergerweg - naar het Stedelijk Museum Alkmaar.

Als u meer wilt weten over wat u zou kunnen doen om ons te helpen neem dan telefonisch contact op met Corine de Maijer, 072 - 850 82 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

test